Мрежа

Изненада ли някого Слави Трифонов с реакцията си?

Излизат от преговорите

0 2 248

По всичко личи, че преговорите между четирите политически партии вървят към пълен крах, при все, че Корнелия Нинова бе категорична, че ще направи всичко по силите си, за да сформира кабинет. Малко по-рано днес Слави Трифонов бе категоричен, че партията му излиза от преговорите.

Той посочи, че вече нямат място в тях и дори ги определи като „безсмислени и лицемерни“, допълвайки, че Христо Иванов е бил този, който ги е прекратил. Той също заяви ясно, че няма намерение да подпомагат създаването на правителство на лицемерието. Посочва, че не се страхува от избори и това е по-добрият вариант. Христо Иванов и ДБ за пръв път за говорили онова, което мислят наистина и дори го определи като „изумително“, зави днес Трифонов.

Веднага след това обаче побърза да подчертае, че са направили това, защото не са били наясно, че са на живо и по този начин лицемерието им лъснало пред всички. Поради тази причина шоуменът заяви, че за пръв път в съвременната ни история сме станали свидетели на истинското лице на задкулисието, манипулацията и лицемерието.

Шоуменът цитира част от изтеклия запис, в който Христо Иванов коментира преговорите за нов кабинет, водени от БСП.
Според него казаното е знак, че в никакъв случай не могат да си позволят да нарекат ИТН 100%-ва мафия, а себе си 100%-во бели, подчертавайки, че нещата са започнали да се разминават.

Припомняме, че редица политически анализатори изразиха съмнение, че БСП ще успее да сформира кабинет в предоставения им мандат. Самият зам.-председател на левицата Кристиан Вигенин преди няколко дни определи шансовете им като 50:50.

Източник: vesti.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 81 − 74 =