Мрежа

Ето как Алла Пугачова обясни странното си поведение пред ковчега на Горбачов

Надява се вече да не е твърде късно

0 429

По-рано днес стана ясно, че Алла Пугачова хвърли всички в шок със заплашителното размахване на пръст към Михаил Горбачов, вземайки си последно сбогом с него.

Странното й поведение не само предизвика редица въпроси, а и хвърли мнозина в шок. По-късно на страницата й в Инстаграм се появи публикация, в която тя изля цялата си болка от загубата на Горбачов.

Алла Пугачова изплака, че отдавна не е хълцала така. Тя споделя, че епохата, в която са спечелили свободата е престанала да бъде „Империя на злото“ за целия свят и е изчезнал страхът за бъдещето на децата им.
Като най-важно тя подчертава факта, че Горбачов е отхвърлил насилието като начин на политика и поддържане на собствената власт.

По-надолу в излиянието си Алла посочва, че основното е грешките, които правим да не са фатални за цялото човечество като явно визира Владимир Путин. Тя не крие, че човечността и благородството са изчезнали някъде, незнайно къде. Изчезнала е и способността за компромис, пък било то в интерес на хората, мечтаещи за живот без притеснението за бъдещето на децата им.

В заключение тя съветва да потърсим заедно този свят и се надява вече да не е твърде късно.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 17 − 9 =