Мрежа

Васко Кръпката: Най-хубавият момент бе, когато се влюбих в жена си!

На 6 юни Васко Кръпката навърши 63 години, по този повод го интервюира в. „Уикенд“

Васко Кръпката не се притеснява от старостта
0 3 425

На въпроса кой е най-хубавият и най-лошият момент в живота ви, Васко Кръпката отговаря: „Най-хубавият момент е, когато срещнах и се влюбих в жената на моя живот – Елена. След това преживях доста хубави моменти. Лошите не ги мисля, дори не искам да се сещам за тях, още по-малко пък бих ги коментирал в интервю“.

Попитан дали се притеснява от старостта, музикантът отвръща: „Хубавото при блусарите е, че колкото повече влизат в години, толкова по-готини стават. Възнамерявам да се занимавам с музика. Ще свиря и ще пея, докато съм жив, ще обикалям татковината и ще пропагандирам блуса, рокендрола и свободата, ще пътешествам с любимите си хора“.

Васко Кръпката не се притеснява от старостта

На въпроса как реагира на професионалната злоба и завист, Васко Кръпката споделя: „Винаги е имало завист и номера. В артистичния свят всички са много чувствителни и особено ревниви. Когато съм се сблъсквал с нещо такова, съм отговорял с музика и нови песни. Животът ми минава в творчество. Моите дни минават в песни. Кой разбрал отговора ми, разбрал – който не, здраве да е, да продължи да трупа завист и злоба“ – споделя в интервюто фронтменът на „Подуене блус бенд“.

От интервюто в „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 35 − 33 =