Мрежа

Седмичен хороскоп за 18-24 юли, от Везни до Риби

Вижте какво вещаят звездите според хороскопа, публикуван в "Черно море"

0 63 452

Везни
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. В работата си трябва да покажете професионализъм. В семейството Ви настъпва мир и хармония. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.

Скорпион
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. В здравословен план ще бъдете добре. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Ако възникне сложна ситуация, имате на своя страна влиятелни хора. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Стрелец
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Козирог
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно -професионална реализация. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. За всяко нещо си има подходящ момент.

Водолей
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Не са изключени кожни проблеми, алергии. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума.

 

Риби
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Грижете се за здравето си. Възможно е да се почувствате самотни. В семейството Ви може да има болен. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Не губете чувство за реалност.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 4 = 3