Мрежа

Хороскоп за 14 юли, четвъртък – от Овен до Дева

Вижте какво вещаят звездите за днес, според хороскопа, публикуван във в. "Марица"

0 29 961

ОВЕН

Страхотен ден, който ви дава шанс да направите много неща. Ще се опитате да помогнете на тези, които имат нужда и да подкрепите хората в трудни ситуации. Ще възстановите бизнес връзки, които някога са ви били полезни. Запознанствата ще са лесни – ще направите добро впечатление на мнозина.

ТЕЛЕЦ

Не винаги ще е лесно да се разбирате с хората. По време на работата са възможни разногласия за дреболии. Някои трудности при обсъждането на текущи въпроси могат да доведат до конфликти. Опитайте се да не губите равновесие и ще успете. Денят е подходящ за събиране на информация.

БЛИЗНАЦИ

Добър ден за обсъждане и споделяне на вашите идеи и дългосрочни планове. Връзка, която сега започва като бизнес партньорство, може да придобие приятелски или романтичен характер. Денят ще е успешен по отношение на финансите – вероятни са парични постъпления или печеливши сделки.

РАК

Страхотни сте във всичко – от най-простото до най-трудното. Интуицията ще ви подсказва как бързо да постигнете желания резултат. Ако я следвате ще си спестите много време и енергия. Възможни са необичайни познанства и срещи, благодарение на които ще ви се отворят нови професионални перспективи.

ЛЪВ

Това е денят на новите идеи – необичайни, смели и успешни. Креативността и находчивoстта ви, карат другите да подкрепят много от вашите инициативи. Лесно научавате всичко, което можете да използвате и бързо възприемате и прилагате чуждия опит. Внимавайте с парите.

ДЕВА

Източник: „Марица“

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 36 + = 39