Мрежа

Анелия се хили като кон

Фолкфурията Анелия си сложи изкуствени зъби

Анелия се сдоби с конска усмивка
0 19 582

Отскоро фолкдивата Анелия трака гордо с ново чене. Тя си е сменила зъбите с изкуствени и вече „грее“ с конска усмивка. Манипулацията й е коствала около 10 хил. евро, но се говори, че това е цена с отстъпката от страна на стоматолога, когото певицата се ангажирала да рекламира наляво и надясно.

„Е, добре дошла в отбора на конете. Не е ясно защо хубава жена като Анелия, която имаше сияйна усмивка, си е сложила изкуствени зъби и сега се хили като кон, болен от сап. Да махнеш здравите си зъби и да ги замениш с изкуствени, си е пълна глупост и връх на суетата“ – коментират фенове в социалните мрежи.

Анелия не крие, че е сложила чене. Тя дори благодари на стоматолога си и така спазва уговорката за рекламата, която трябва да му направи. За справка – изкуственото чене на Благо Джизъса струва двойно по-скъпо, но певицата се е възползвала от отстъпката в замяна на реклама на разкрасителната процедура.

Анелия се сдоби с конска усмивка

Анелия споделя, че като се погледне в огледалото, вижда усмивка, която харесва и заслужава. Манията за изкуствените зъби тресе много родни знаменитости от шоубизнеса. Освен Благо Джизъса изкуствена усмивка има и бившата му половинка Златка Райкова. Мода, която дойде от Холивуд, но преди четвърт век…

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 19 − = 15