Мрежа

Зрелищен екшън на плажа! Спасители сгащиха крадец (ВИДЕО)

Осуетиха кражба на скъп телефон

0 2 355

Зрелищен екшън се разигра на Централния плаж в Бургас.

Спасител от пост №4 успели за части от секундата да идентифицират крадец на скъпи вещи. За щастие той успял да го неутрализира с помощта на свои колеги.

Инцидентът се е случил днес по обяд.
Изпеченият обирджия видимо гастролирал, наслаждавайки се на наплива от туристи. Сами се досещате, че за него това означава доста солидна плячка и се оказало, че не греши.

Той абсолютно безпогрешно се насочил към ВИП зоната, тъй като нямал никакво съмнение, че именно там ще успее да докопа нещо, което наистина си заслужава да рискува.
Смуглият обирджия успял да задигне скъп мобилен телефон от разсеян англичанин.

Докато чужденецът се наслаждавал на лазура над морето, чевръстия обирджия задигнал скъпия му телефон. За негова зла участ обаче той бил фокусиран от служители на сигурността на плажа.

Те предупреждават летуващите да са особено внимателни по отношение на личните си вещи. Докато те се наслаждават на слънцето, други далеч не са отишли на плажа заради тена, а си отварят очите на десет откъде какво могат да задигнат.

Колкото и изненадващо да ви звучи, това лято бреговата ивица е толкова натоварена, че напомня на бургазлии за времето на тоталитаризма.
Източник: flagman.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 86 + = 94