Мрежа

Жестока катастрофа: Челно са се блъснали 2 джипа на МВР

Инцидентът е станал между Малко Търново и Царево, пострадали са 4-ма служителя на жандармерията

0 750

Тежка катастрофа е станала тази сутрин между Царево и Малко Търново. Челно са се ударили 2 служебни автомобила на МВР, при което 4-ма служители на жандармерията са пострадали.
Инцидентът се е случил около 9:00 часа, като за щастие няма жертви от него. Въпреки това се е наложило към мястото да бъдат насочени екипи на Гражданска защита и Пожарната, които рязали ламарините на джиповете, за да извадят хората отвътре.
Свидетели споделят, че откараните в болница служители на МВР са били контактни и в съзнание. Също така се разбра, че те са изпратени там в командировка, за охрана и допълнително подсилване на границата.
Към момента от МВР отказват информация по случая, тъй като по него работят от НСлС и на мястото на инцидента се правят огледи от следователи и експерти. Районът е отцепен и е спряно движението докато се направят огледите и автомобилите са там.
За съжаление черната статистика с участие на служители на МВР продължава, само през изминалите няколко дни имаше няколко случая на арестувани пияни или дрогирани полицаи, като единият дори предизвика сериозна катастрофа пред районното, в което работи.
Източник: lupa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 58 = 66