Мрежа

Задържаха младеж, негова позната се оплакала, че я изнасилил в Сандански

0 0

20-годишен младеж от санданското с. Ново Делчево е задържан заради оплакване от момиче, че е изнасилено.

Л. В. поканил своя позната и бивша съученичка на гости в апартамент в кооперация в Сандански на негов приятел. В петък вечерта имало купон, Л. В. останал там и на следващия ден преди обяд по чата поканил В. Х. на гости, с мотив, че имало нещо да си говорят. 20-годишната В. Х. се съгласила и дори баща й я откарал с колата до кооперацията. На входа я чакал Л. В., дръпнал я за ръката и я завлякъл по стълбите към мазето. Там я ударил няколко пъти и изнасилил, въпреки съпротивата й. След половия акт момичето избягало навън, където я чакал баща й и му разказала какво се е случило. Двамата отишли в полицията и девойката подала жалба. Прегледана била от лекар, който установил охлузвания и леки наранявания по тялото.

Л. В. е задържан, но отричал да е осъществявал насилствен полов акт, твърдял, че момичето го клевети. Според неговите обяснения и преди двамата са имали интимни контакти, сегашният също бил доброволен.

Криминалистите ще разследват дали е имало изнасилване или доброволен секс.

Наскоро Л. В. отново прекара една нощ в ареста след като със свой приятел преследвали по магистрала „Струма“ кола, защото шофьорът й уж им пресветвал непрекъснато с фаровете и ги ядосал.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 22 − 14 =