Мрежа

Вижте кога са периодите на Ретрогаден Меркурий и Ретроградна Венера за 2023 г.

Астрологът Георги Терзиев ни съветва какво да НЕ правим в тези периоди

0 5 458
Във Фейсбук профила си астрологът Георги Терзиев определи периодите на Ретрограден Меркурий и Ретроградна Венера за 2023 г. и дава съвети какво не трябва да прави човек в тези периоди.
И ето нещо практично, а и за мен по-съществено от написаното дотук, което може да се приложи, а именно периодите на т.нар. Ретрограден Меркурий:
-от 21.04.до 14.05.2023 г. вкл.
-от 24.08. до 15.09. 2023 г.вкл.
-от 13.12.до 01.01.2024 г. вкл.
Не закупувайте особено средства за комуникации! Това са периоди за ревизии във взаимоотношения, срещи със стари приятели и др. Не подписвайте важни договори, включително и брачни! Защото умът, в това число комуникациите, тръгват назад.
И ако сторите нещо с идея за в бъдещето, то или ще се окаже нередно, или фриволно, или няма да ви хареса, или ще е дефектно и пр. Нюансите са хиляди и неизброими… Ревизии, забавяния, стачки и протакания са запазени марки в такива периоди.
При Ретрограден Меркурий човек става по-сантиментален и оттам с повишена склонност да си закупи нещо ново, да промени нещо в живота си.Съветвам ви да не го правите, с изключение на закупуване на храни и напитки естествено.
Ретроградна Венера:
Планетата на любовта, ценностите и финансите ще бъде ретроградна от 27.07 до 03.09.2023 г. включително.
Това е период за ревизии по тези фундаментални казуси. Не давайте и не заемайте пари, не закупувайте скъпи и изящни предмети, както и не сключвайте особено брачни договори! Ще претърпите фиаско досущ като при Ретрограден Меркурий, за който писах преди това.
Периодът е хубав за преразглеждане по изброените казуси, вид вътрешна ревизия.
С почит и уважение към всички ви!
Г. Терзиев
23.12.2022
Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 60 − = 51