Мрежа

Вижте горещата точка от бракоразводното споразумение на Шакира и Пике

Жерар Пике нарушил споразумението с Шакира да не се появява с нова партньорка до една година след раздялата им

Шакира и Пике се разделиха след шумен скандал
0 19 582

След скандалната си раздяла Шакира и Жерар Пике отново са във фокуса на таблоидите около новите крамоли, съпътстващи развода им. Последните слухове се родиха около срещата на адвокатите на двамата бивши партньори в Барселона, които уреждат клаузите по бракоразводното им дело. Юридическите екипи се стремят да потушат противоречията между двамата след разлъката им и особено горещата точка – попечителството над децата им.

Испанските таблоиди твърдят, че Шакира е напът да получи пълните права над синовете им – Милан и Саша, с които певицата възнамерява да замине с тях за САЩ. Жерар Пике е склонен да отстъпи, но при едно условие – футболистът иска бившата му жена да плаща 5 пъти годишно първокласни билети за полети от Испания до САЩ, за да вижда наследниците си. И Шакира май е склонна да се съгласи…

Защо е бясна тогава певицата?

Шакира и Пике се разделиха след шумен скандал

Бесовете обсебват Шакира от факта, че Пике вече се появява официално с новата си приятелка Клара Чиа, която вече е представил на приятели и роднини. Новата приятелка на футболиста визуално прилича на певицата, но е с 20-ина години по-млада. Запознати твърдят, че Шакира и Пике имали устно споразумение да не се появяват с нов партньор на публични места – договор, който явно футболиста е потъпкал и затова бившата му е бясна.

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 8 + 1 =