Мрежа

Великият Фреди Меркюри роден днес. Вижте видео от най-скандалното му парти

0 108

Фреди Меркюри днес щеше да навърши 73 години. Той е роден на 5-ти септември в Занзибар пред 1946 г. 

Фенове по целия свят ще отпразнуват великия вокал на Queen, а  той със сигурност знаеше по-добре от всеки как да организира най-дивото парти за рожден ден.

Загубата на Фреди е неизмерима и феновете по целия свят продължават да скърбят – и с право.Невъзможно е да се забрави, че Фреди представляваше такава изключителна сила за живота, за любовта и за насладата от всеки един момент, пише express.co.uk. 

Официалното парти за рождения ден на Фреди Меркюри се провежда тази година в Монре, Швейцария, а през годините се организират и много други събития като „Фреди за един ден“.

Но никой купон никога не можеше да оглави скандално упадъчното парти, което той направи в Мюнхен за 39-ия си рожден ден. Само това, че сте чували за него, може да ви накара да се усмихнете и да се потопите в неговия свят, въпреки че тогава беше краят на една ера. 

През 1985 г. Фреди живее в Германия, раопти върху албумите на Queen и Hot Space и The Works, както и върху първия си самостоятелен албум на г-н Bad Guy.

Същото лято Queen се готвеха за незабравимия концерт на Live Aid. 

Неговото парти за 39-ти рожден ден същата година беше кулминацията на десетилетие на упадък и самооткриване.

Всичко това бе предсказано във видеото за Queen’s It A Hard Life, заснет предишната година в Мюнхен. Трудно е да не забележите как Фреди наистина изглежда у дома в екстравагантните костюми.

На следващата година неговото парти се проведе в прословутия драг клуб в Мюнхен „Old Mrs. Henderson“ и официалните покани зададоха тон и инструктираха всички на стриктния дрес-код: „Черно-бял костюм за драг“. 

Фреди отвя няколкостотин гости и колеги – известни личности, плащайки за полетите и стаите в хотел Хилтън.

Той се появява в емблематичния си костюм за Арлекин с марка Adidas, в съчетание с плащно руско императорско яке, правено от Emanuels. Да, това са хората, които са направили сватбената рокля на принцеса Даяна. 

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 66 = 74