Мрежа

Трагедия! Бивше гадже на принц Хари се самоуби

0 643

Информацията бе потвърдена от адвоката на семейството

Бивше гадже на принц Хари, сложи край на живота си.

 

Става въпрос за известната британска телевизионна и радио водеща Каролайн Флак. Тя бе открита мъртва в апартамента си в Лондон.

 

Информацията за самоубийството вече е потвърдена от адвоката на семейството на Каролайн. Той поиска да не смущават близките й през този труден за тях момент.

 

„Да, можем да потвърдим, че Каролайн почина на 15 февруари 2020 г. Молим пресата да уважава личното пространство на семейството й през този тежък период да не се опитва да се свързва с никого от тях и да не иска снимки“, цитира думите на адвоката Би Би Си.

 

Бившата възлюбена на принц Хари е открита мъртва в събота, 15 февруари. Тялото й е намерено в апартамент в Източен Лондон. Роднини на звездата потвърдиха смъртта й. Органите на реда проверяват всички обстоятелства около смъртта й.

 

Флак е била в един от най-трудните периоди от живота си. Първо, след скандална раздяла, бившият й приятел Люис Бъртън заведе дело срещу нея като я обвини в побой.

 

Впоследствие той се отказа от претенцията си, но полицията не приключи случая и продължи разследването. След това, поради писанията в пресата за делото срещу нея, Каролайн беше уволнена от шоуто „Остров на любовта“, което водеше в продължение на няколко години.

 

Флак придоби световна популярност, след като през 2009 г. журналистите разкриха романса й с принц Хари. Връзката на двойката не издържа на обществения натиск и влюбените скоро се разделиха.

В своята автобиография, телевизионната водеща нарича херцога на Съсекс „идеалното гадже“.

Източник: https:www.zajenata.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 4 + 1 =