Мрежа

Тежка катастрова край „Боаза“ затвори главния път София – Варна

0 1

Затворен за движение е главният път София – Варна, поради катастрофа в местността „Боаза“ край Търговище. Пътният инцидент е станал тази сутрин около 8,30 часа, съобщиха от Областната дирекция /ОД/ на МВР. Осигурен е обходен маршрут.

По първоначални данни няма сериозно пострадали хора, нанесени са материални щети на автомобилите. Предстои да бъде извършен оглед на местопроизшествието.

Движението в района се регулира от служители на сектор „Пътна полиция“. Създадена е временна организация на движението. На водачите се предлагат следните обходни маршрути: в посока на движение Варна – с. Презвитер Козма – с. Божурка – с. Пайдушко – с. Лиляк – Околовръстен път на Търговище. За пътуващите в посока София: Околовръстен път на Търговище – с. Лиляк – с. Цветница – с. Божурка – с. Презвитер Козма.

От сектор „Пътна полиция“ призовават водачите да шофират с повишено внимание, като спазват стриктно пътната сигнализация и да съобразяват скоростта на движение на моторните превозни средства с метеорологичните условия.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 14 + = 24