Мрежа

Страшна трагедия в Пловдивско

0 108

Един човек е починал, а двама са в тежко състояние

Страшна трагедия разтърси Пловдивско малко по-рано днес.

 

В района на 9-ти километър на Пазарджишко шосе, преди разклона за с. Костиево е станала тежка катастрофа. За съжаление адското меле е взело и жертва. Има и ранени.

 

Сигналът за пътнотранспортното произшествие е подаден към 13.10 ч. По предварителна информация челно са се ударили два леки автомобила, а в последствие в тях се е ударил и трети.

 

За съжаление един от водачите е издъхнал на място. Става въпрос за шофьора, който е бил зад волана на първата кола. Той е на 72 години. Жената, която е пътувала заедно с него в автомобила, е откарана в тежко състояние в болница.

 

36-годишната водачка на втория автомобил също е пострадала тежко. Тя е откарана от екип на Спешна помощ. Не се съобщава дали към момента е стабилизирана.

 

Третият автомобил също е управляван от 36-годишна жена. Това ще продължи до приключването на огледа и изясняване на обстоятелствата, довели до тежкия сблъсък от компетентните органи.

Движението в участъка се извършва със затруднения. Екипи на Пътна полиция насочват моторните превозни средства през обходни маршрути.

Източник: blitz.bg

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 70 + = 74