Мрежа

Ще ахнете от лукса, в който се шири Иво Аръков (ВИДЕО)

Известният актьор показва къщата си отвътре

0 2 248

Известният български актьор Иво Аръков показа къщата си отвътре и неговите почитатели останаха замаяни от лукса, който обитава.

Звездата от сериала Съни Бийч е в последните месеци се подвизава доста активно в социалните мрежи за радост на неговите фенове.

Лошото момче на киното в България в последните месеци доста е променило имиджа и стила си. Облича се в модни и маркови дрехи, а също и използва стилни аксесоари. Лайфстайл експерти коментират, че гардероба и модните аксесоари на актьора определено не са по възможностите на всеки. В същото време определят и поведението му не малко, като кифленско.

В Инстаграм Аръков публикува видео на дома му, за който нямаше и съмнения, че е скъп и модерен. Във видеото се вижда обзаведен с класа, в който всеки един детайл е паснат и стилен.

Феновете коментират, че парите правят чудеса, като в последно време се предполага, че кариерата на актьора е в своя апогей. Вероятно сериалът Съни Бийч е спомогнал доста за финансовото състояние на лошото момче, като след снимките по него е получил и предложения от външни продукции. Също така и доста рекламни агенции прибягват до услугите му, тъй като е доста разпознаваемо лице.

Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 47 = 52