Мрежа

Станислав Владимиров работи активно по проблемните теми в Перник

0 643

Станислав Владимиров е кандидат за кмет на Перник от коалиция „БСП за България“

Роден е през 1978 г. в София. Има висше икономическо образование.

Заемал е поста на заместник-кмет по младежки и социални дейности, спорт и сигурност в община Перник.

Бил е председател на Младежкото обединение на БСП в града и секретар по организационните въпроси на НС на БСП, както и член на Изпълнителното бюро на партията.

Депутат в 42-то и 44-то НС от листата на БСП, избран от 14-ти МИР – Перник. Член е на комисиите по икономическа политика и туризъм и по вътрешна сигурност и обществен ред.

Владее английски език.

През годините Владимиров има ярка гражданска позиция по много проблемни теми в област Перник. В последните месеци изключително активно работи по решаването на проблемите със замърсяването на въздуха и водата в Перник, проблемите на спешната помощ в областта. Негов приоритет от началото на мандата е и ремонта на пътя София – Перник през Владая и въвеждането на реверсивно движение в този участък.

Един от основните приоритети на Станислав Владимиров в предизборната кампания е ускореното икономическо развитие на община Перник. „Перник е само на 30 километра от София и въпреки това икономиката на общината не се развива така, както в Божурище например, а индустриалната ни зона не е атрактивна за инвеститорите. Това може и трябва да се промени“, категоричен е Владимиров.

Тръгваме към изборите с убеждението, че можем да променим модела на управление в Перник. С оптимизъм и нагласа за победа, в името на Перник и за по-доброто му развитие, коментира той.

Перничани имат големи очаквания за промяна и желание Перник да започне да се развива по-бързо, защото има всички дадености за ускорено развитие. На Перник му е нужна работеща икономика, спешни мерки за подобряване на качеството на въздуха, както и добра инфраструктура. Сред основните приоритети на БСП в предстоящата кампания, освен икономиката и екологията ще бъдат развитието на общинското здравеопазване, подобряване на достъпността в града, развитието и подобряването на инфраструктурата. Когато в общинския бюджет има повече приходи, всичко това е изпълнимо, категоричен е кандидатът за кмет.

Повече информация на:

https://www.facebook.com/%D0%91%D0%A1%D0%9F-%D0%B7%D0%B0-%D0%91%D0%AA%D0%9B%D0%93%D0%90%D0%A0%D0%98%D0%AF-%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA-140748463051309/

https://www.facebook.com/StanislavVladimirovPernik/

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 1 = 4