Мрежа

Спас Гърневски към Манолова: Ако станете кмет на София, ще приложите ли модела на Братя Галеви на столичани?

0 108

Ако случайно станете кмет на София, г-жо Манолова, ще приложите ли модела на Братя Галеви на столичани? Това попита в декларация от името на ПГ на ГЕРБ народният представител Спас Гърневски. Поводът за декларацията е кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София, предава БТА.

„Кой бе персоналният депутат на Братя Галеви и кой пропагандираше налагането на бандитския модел на печално известните бизнесмени, като казваше, че той трябва да бъде приложен в много от населените места в страната?“, попита Гърневски.

Гърневски заключи, че колегите му от опозицията явно не са си взели поука от последните европейски избори. „След провала на дамския тандем Нинова – Йончева, очевидно в боя е призована да влезе третата в партията им най-изкусна манипулаторка на обществено мнение“, каза Гърневски и нарече Мая Манолова – „Г-жа Афера Костинбродска“.

„Да бъде издигнат кандидат кмет – уж защитник на слабите и онеправданите, от партия като БСП, която винаги е потъпквала с демагогия, терор и грабежи съдбите на обикновените българи, е върхът на политическия цинизъм. Може би омбудсманът се завръща просто в истинското си амплоа“, посочи депутатът.

Гърневски припомни парламентарната дейност на Мая Манолова. Той попита при приемането на текстовете на новия Граждански процесуален кодекс, кой е прокарал текстовете в пленарна зала, свързани с изпълнителното производство срещу длъжниците изцяло в полза на кредитори и банки, кой е внесъл поправките в Закона за търговския регистър, с които три години, се е отлагало влизането му в сила, както и кой е подал сигнал в деня за размисъл през 2013 г. по време на парламентарните избори и каква част от тази информация се е оказала вярна след това.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 73 − = 67