Мрежа

Скочиха на Азис: Горила такава, отврат си!

0 4 174

Азис отврати мнозина с визията, която си е направил в последните седмици!

Певецът с псевдоним Азис не се поддържа външно в последно време, което предизвика много критики към него в социалните мрежи. Феновете му открито негодуват срещу него.

Причината е, че изпълнителят на „Обичам те“ си е оставил множество косми по тялото. Той пусна видеоклип, на който се вижда, че космите по гърдите му са огромни, толкова са дълги, че може човек да си направи връзки за обувки от тях.

Освен това Азис е пуснал и много дълга брада на лицето, която не е поддържана, а е оставена да се разпространява естествено. Това също не се харесва на някои фенове.

Има елемент на изненада у почитателите на Азис, тъй като те са свикнали да го гледат поддържан, дори в първите 15 години от кариерата му свикнаха да го гледат и в образа на жена. Някои сега го наричат с думи като „горила“ и „отврат“.

Очевидно в момента кралят на чалгата няма гадже и е занемарил външния си вид. А може и да си търси жена, тъй като надали в този вид е апетитна хапка за гейовете у нас. Както е известно, Азис е бисексуален, макар никога да не го е признавал.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 16 − = 7