Мрежа

Шокиращо: Откриха заклана украинката, обвинена за взрива на Дугина

Тялото на Наталия Вовк е намерено с множество прободни рани

0 1 499

Сочената за главен изпълнител в атентата срещу Дария Дугина е открита в Австрия с множество рани от хладно оръжие по тялото. Жената от украински произход Наталия Вовк бе сочена от службите, като основна движеща сила в извършването на атентата срещу дъщерята на Александър Дугин, приближен до Владимир Путин. Малко след адския взрив службите разпространиха видеозаписи, на които показваха как Вовк е влязла в Русия, била е под наем до жилището на Дугина, а също е и следила.

Новината за убийството на украинката е разпространена от местна медия Експрес, но те не се базират на официални данни. Според тях тя е открита в апартамент под наем с поне 17 рани от нож, като е държала лист хартия в ръката си.

Към момента няма информация за съдбата на невръстната й дъщеря, която е напуснала Русия заедно с нея след инцидента.

От официалните власти в Австрия се въздържат с повече информация по случая. Дори към момента отричат, като информират, че не знаят за такъв случай.

Припомняме, че Наталия Вовк попадна в центъра на медиите след взрив на колата на Александър Дугин, в която се е возила дъщеря му. Предполага се, че атентатът е бил насочен срещу него, а той самият е сочен за приближен и съветник на Владимир Путин

Източник: lupa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 25 − = 17