Мрежа

Шкумбата: Няма да се пенсионирам. Ще ме кремират и ще си доработя като пясъчен часовник

0 429

“Както знаете, аз вече съм на 65 години, но няма да се пенсионирам. По предложение на Министерството на труда всички творци ще бъдем кремирани и ще си доработваме като пясъчни часовници. Аз обаче ще поискам преди това да ме натъпчат с царевични зърна, за да могат хората да си хапнат пуканки по време на кремацията”, каза в типичния си шеговит стил Димитър Туджаров-Шкумбата от сцената на зала 1 на НДК в четвъртък вечерта, когато отбеляза с пищен спектакъл 65-ия си рожден ден. Любо Нейков, Антон Радичев, Любо Киров, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров и още над 30 изпълнители и артисти се качиха на сцената, за да го поздравят. 

“Тук сме толкова поколения изпълнители, а това, което ни обединява, е Димитър Туджаров-Шкумбата. За мен тази вечер е сбъдната мечта – да изляза на една сцена с него!”, каза Дичо. Рапърът Устата пък не пя, а разказа забавни истории от кариерата си.

И ако Устата наблегна на смешки и вицове, Шкумбата рапира в общо парче с младия хип-хоп изпълнител Honn Kong. Освен това показа, че може да свири на китара с Дани Милев и бенда му, които нарече “Шкумба бенд”. Спектакълът продължи повече от два часа и половина, а публиката пя, танцува и се смя с домакина и всичките му приятели гост-изпълнители. След пищния спектакъл обаче Шкумбата няма намерение да почива. Още на 22 октомври тръгва на национално турне заедно с тримата комици от групата “Нема к’во”, с които ще разсмиват публиката в Плевен, Петрич, Враца, Пловдив, Бургас, Габрово и Варна.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 31 + = 35