Мрежа

Шер пробва да добие арменско русо

Младоженката Шер пак стана пишман блондинка

0 2 355

Американската певица с арменски произход Шер, чието име е Шърлийн Саркисян, се опитва да промени драстично визията си, след като получи предложение за брак от два пъти по-младия от нея Александър Едуардс. Чернокожият младок е едва на 36 години, но явно си пада по жени на възрастта на баба си.

И макар че всички арменки са брюнетки по рождение, Шер противоестествено се изруси, като по този начин явно опитва да покаже радикалните промени, които предприема в личен план. Доколко русото й отива, това е друг въпрос, но певицата не прави първия си опит да стане блондинка. Феновете й припомнят, че в началото на века изпълнителката също имаше такива напъни.

Миналият декември американският бижутер Майк Фрийд, вероятно за да си направи реклама, оповести цената на годежния пръстен, който е получила Шер от годеника си. Става дума за 6-каратов крушовиден диамант, обграден с по-малки диаманти. Стойността на бижуто е 250 хил. долара. Датата на сватбата все още не е обявена.

Шер е на 76 години, а годеникът й е с 40 лета по-млад. Изпълнителката с алтов глас обаче явно се счита още за първокласна жена, която може да задоволи нагоните на един млад чернокож жребец.

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 1 = 8