Защо Киро и Асен броиха луди пари на бивш шеф на МОСАД?

https://mreja.bg/senzacionno/zashto-kiro-i-asen-broiha-ludi-pari-na-bivsh-shef-na-mosad-2/56374 Mreja.bg
Защо Киро и Асен броиха луди пари на бивш шеф на МОСАД?

Бившите премиер и вицепремиер Кирил Петков и Асен Василев броиха луди пари на бивш шеф на МОСАД.


Ако се питате каква е причината за това, можете да научите в следващите редове.


Израелската компания C.I.Y Global е тази, която дава съвети на Киро и Асен за медийните политически стратегии. Информацията бе потвърдена от сайта observatorial.com.


Вероятно вече сте наясно с факта, че израелската пиар агенция се рекламира като такава, с която могат да бъдат спечелени избори, тъй като прави безупречно проучване на всички политически сили, за да позиционира своите клиенти на най-доброто място, отбелязва „Филтър“


В официалната страница на агенцията дори е отбелязано, че „гогато ръководителят на израелския „Мосад“, професор от Харвард и екип от дигитални експерти, поемат вашата политическа кампания, победата е точно зад ъгъла“.

Основателят й е Дани Ятом, който е генерал от резерва, бивш шеф на МОСА и депутат в Кнесета.


Като консултантите по стратегическо поведение в пиар агенцията му, са наети Офер Инбар, Нево Коен и бившият разузнавач от МОСАД - Амар Ятом (синът му).

Партията на Киро и Асен била един от първите клиенти. Отначало социолозите не давали големи шансове за успех на формацията им за предходните избори, а електоралната им подкрепа спаднала до 10%.


Именно тогава харвардците наемат компанията на Ятом, която ги съветва да се концентрират в кампанията върху конкурентите и най-вече върху Бойко Борисов като превърнат корупцията от неговото управление в лайтмотив. Точно по това време биват разпространени и снимките с банкноти и кюлчета злато от спалнята на бившия премиер Борисов.


Освен това съветът от бившия шеф на МОСАД, даден на Киро и Асен е да не пропускат и връзката на ГЕРБ с ДПС. Негативната кампания е основана главно на технологични и цифрови инструменти (включително богове), текстови съобщения и целеви аудитории.

Ботовете се вклиняват в големи групи в социалната мрежа Фейсбук, където започват да се роят дискусии.


Целта на цялата тази акция е да бъде предизвикан шум и да се създаде образ на корумпиран лидер, който трябва да бъде сменен от млади и талантливи хора с много добро образование. Резултатът от това, както всички ние сме свидетели, не закъснява. На изборите ПП получиха 25.7% от гласовете на избирателя, които са повече от на която и да било друга партия.


Изпълнителният директор на компанията Нево Коен разкрива, че са действали на принципа на „израелските командоси“.

След двудневните срещи в София анализирали ситуацията с партийните лидери и местния екип, и започнала денонощната работа на служителите им.


Оказва се, че работата на Киро и Асен с израелската пиар компания продължава и до днес. Според запознати, компанията прибира по 1 млн. долара за всяка кампания.

Източник: narod.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.