Твоето домакинство заслужава най-доброто с Техномаркет

https://mreja.bg/senzacionno/tvoeto-domakinstvo-zasluzhava-nay-dobroto-s-tehnomarket-5/130550 Mreja.bg
Твоето домакинство заслужава най-доброто с Техномаркет

Любимата на милиони потребители търговска верига "Техномаркет" се е погрижила за почитателите на добрия вкус и високата естетика в домашния уют с изключително елегантните уреди на Samsung. Пералнята и двата хладилника на бранда съчетават модерна визия и разнообразие от полезни функции.

 

Невероятният, огромен хладилник SAMSUNG RS6HA8891B1/EF Family hub, който побира всички кулинарни изкушения, любими на цялото семейство, и може да бъде ваш за 4,799.00 лв, или за 147.97 лв./месец на изплащане с 48 вноски.  

Феновете на модерния дизайн ще се изкушат от комбинирания хладилник с елегантен черен дизайн SAMSUNG BESPOKE RB34C7B5E22/EF Black, който се предлага на цена от 1,099.00 лв. или за 33.89 лв./месец, на изплащане с 48 вноски. 

 

Пералнята с енергиен клас А SAMSUNG WW90CGC04DABLE е снабдена с LCD дисплей, капацитет за пране до 9 кг., 14 програми, отложен старт, AI Energy Mode, технология Eco Bubble™, както и функцията Bubble Soak - накисване в мехурчета. Сред останалите й високотехнологични функции е вграденият wi fi, защитата от деца, Hygiene Steam, предпрате и ниското ниво на шум. Това елегантно домашно бижу може да бъде закупено на изключителната цена от 899.00 лв., което е със 180 лв. по-евтино от стандартната цена, или за 27.72 лв./месец на изплащане с 48 вноски, с нула процента оскъпяване, само в Техномаркет.

 

Твоето домакинство заслужава най-доброто, ето защо сега е времето да посетиш търговската верига или да си избереш хладилник и пералня онлайн на адрес www.technomarket.bg.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.