Техномаркет премества магазина си във Велинград в новия Ритейл парк

Търговският обект е с по-голяма площ и удобен голям паркинг

https://mreja.bg/senzacionno/tehnomarket-premestva-magazina-si-vav-velingrad-v-noviya-riteyl-park-6/132439 Mreja.bg
Техномаркет премества магазина си във Велинград в новия Ритейл парк

Търговският обект е с по-голяма площ и удобен голям паркинг

Най-голямата верига за техника и технологии в България – Техномаркет, премества магазина си във Велинград в новия Ритейл парк. Новият обект е на по-удобна за клиентите локация, с широк паркинг, който обединява няколко вериги като Jusk, Pepco, Lilly и други. Адресът на ритейл парка е Велинград, ул. „Хан Аспарух“ 2 – В, Г.

 

Специално за отриването на новия магазин, Техномаркет Велинград е подготвил специални промоционални цени и великденска разпродажба на техника за дома, офиса и личното време. Изненади очакват клиентите, като първите закупили стока над 200 лв. ще получат подаръци.

 

За да е близо до потребителите и да отговори на нуждите на своите клиенти, вече над 25 години Техномаркет има 54 търговски обекта в цялата страна, онлайн магазин и собствено мобилно приложение. В портфолиото мога да се намерят световни лидери и собствена марка с качество на достъпни и изгодни цени.

 

Техномаркет е една от водещите в своята сфера компании по предлагане на сервизи и услуги. За допълнително удовлетворение от страна на потребителите, фирмата предлага и пакет от услуги и сервизи, като безплатен транспорт в рамките на града, лоялна карта, допълнителни гаранции, възможност за покупка на стоки на изплащане с удобни месечни вноски и много други.

 

Постоянният стремеж към професионализъм, иновативност и усъвършенстване, прави Техномаркет една от най-значимите и утвърдени вериги за техника на българския пазар.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.