На 22 юни Макси Парк Хотел & СПА ***** Велинград дава старт на лятото с грандиозно парти край басейна, гръцка кухня, вино и изкуство

Комплексът посреща своите гости с чаша вино и рисуване под съпровода на майстор художник

https://mreja.bg/senzacionno/na-22-yuni-maksi-park-hotel-spa-velingrad-dava-start-na-lyatoto-s-grandiozno-parti-kray-baseyna-gracka-kuhnya-vino-i-izkustvo-6/135395 Mreja.bg
На 22 юни Макси Парк Хотел & СПА ***** Велинград дава старт на лятото с грандиозно парти край басейна, гръцка кухня, вино и изкуство

Комплексът посреща своите гости с чаша вино и рисуване под съпровода на майстор художник

С щуро pool party Макси Парк Хотел & СПА ***** Велинград ще посрещне лятото, откривайки новия си външен басейн. Комплексът е едно от най-предпочитаните места за бягство от летните жеги сред прохладата на Родопите, а новата водна атракция ще даде вълнуваща възможност гостите да се насладят на слънчевите лъчи, вдишвайки чист планински въздух.

 

Докато родителите им се радват на лято край басейна с чаша Просеко в ръка, малчуганите ще щуреят на воля в чисто новата външна детска площадка, оборудвана с цветни, безопасни, и комфортни люлки, пързалки и катерушки, които ще превърнат комплекса в истинско детско царство на игри и забавления.

Вечерта пък ще потопи присъстващите в магията на Средиземноморието с тематична гръцка вечер, а шеф готвачът ще поднесе изкушаващи небцето специалитети с морски дарове, риба и характерните за региона салати, предястия и десерти.

 

На 28 юни Макси Парк Хотел & СПА ***** посреща любителите на изкуството с чаша вино и рисуване под съпровода на майстор художник. Специални гости на арт-събитието ще бъдат магьосниците на четката от Dali Vino, а изкусни сомериери ще посвещават любителите в богатството на винените сортове, тънкостите в дегустацията и ще разкриват тайните на сервирането му.

И тъй като лятото е най-доброто време за сплотяване на колектива, Макси Парк Хотел & СПА ***** има на разположение за корпоративните си клиенти новоизградена конферентна зала, оборудвана с мултимедия по най-високите стандарти, която е идеална за провеждане на обучения, презентации и организиране на конгреси. Впечатляващите открити пространства и тучната зелена поляна пък са перфектното място за организиране на тим билдинг игри, където служителите да тестват състезателните си умения и работата в екип.

 

За още по-луксозно изживяване по време на почивката, комплексът посреща своите посетители с нови и още по-бързи и комфортни асансьори, както и с множество подобрения в интериора, разказаха от управата на Макси Парк Хотел & СПА *****, където гостите гарантирано ще получат пет-звездна почивка и наслада за сетивата.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.