Грижа у дома като след фризьорски салон с Philips Beauty в Техномаркет

https://mreja.bg/senzacionno/grizha-u-doma-kato-sled-frizyorski-salon-s-philips-beauty-v-tehnomarket-5/130412 Mreja.bg
Грижа у дома като след фризьорски салон с Philips Beauty в Техномаркет

Красотата вече е не само достъпна, но и изключително лесна с уредите на Philips Beauty, които Техномаркет представя в новата брошура на съблазнително ниски цени, както и на изплащане.

 

Искаш да спестиш ежемесечните разходи за фризьори и стилисти? Довери се на уреди за грижа за косата от Philips с уникалната технология SenseIQ! 

 

Изключителният сешоар на PHILIPS BHD829/00 може да бъде твой само за 459.00 лв., което е със 190,99 лв. по-евтино от стандартната цена и това не е всичко. Той разполага с мощност от 1800W, йонна грижа с персонализирана технология и интелигентни цифрови програми.

Идеално правата и гладка като коприна коса е на една ръка разстояние със стилната, лека и мощна преса PHILIPS BHS838/00, която сега струва само 219.00 лв., което е с цели 100,99 лв. по-евтино от стандартната й цена. Тя се грижи за здравината на женската грива с 14 интелигентни настройки за температура от 120 до 230 градуса. Разполага с три режима на работа - бърз, нормален и нежен, както и четири пъти повече йони, които съхраняват влагата в косъма, предпазват от накъсване и изгаряне. Пресата е създадена за персонализирано изправяне, съобразено с типа и дължината на Вашата коса.

 

 

За къдрици като от приказките, Техномаркет представя иновативната и лесна за боравене маша PHILIPS BHB887/00, която работи сама - нужно е само да допрем кичура до нея и той вече се е оформил в стегнати букли, нежни вълни или закачливи спирали. Технологията на къдрене е изключително интелигентна и щадяща - с три температури на оформяне от 170, 190 и 210 градуса, които посрещат нуждите на коса с различна плътност и здравина, лесна смяна в посоката на къдрене ляво или дясно, както и автоматично изключване след 60 минути. 

 

 

И трите уреда на PHILIPS разполагат с революционната SenseIQ, която адаптира температурата на третиране, съобразно типа и състоянието на вашата коса, ето защо резултатите са дори още по-прецизни от посещение във фризьорски салон.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.