Ексклузивно! Макси Парк Хотел & СПА ***** Велинград изпраща деца-таланти  на Space Camp Turkiye

Комплексът ще представи България на туристическата борса Meet the Bidder в Полша

https://mreja.bg/senzacionno/ekskluzivno-maksi-park-hotel-spa-velingrad-izprashta-deca-talanti-na-space-camp-turkiye-6/136162 Mreja.bg
Ексклузивно! Макси Парк Хотел & СПА ***** Велинград изпраща деца-таланти  на Space Camp Turkiye

Комплексът ще представи България на туристическата борса Meet the Bidder в Полша

Макси Парк Хотел & СПА ***** Велинград подава ръка на три изявени българчета с интереси в областта на точните науки и технологиите да усъвършенстват своите знания, участвайки в единственото по рода си обучение в космическия научен център Space Camp в Турция. Програмата се фокусира върху мотивирането на младите хора да преследват кариера в областта на математиката, физиката, химията и технологиите, споделиха от организаторите.

 

Докато родните дарования се подготвят за реализация в света на космическите науки, Макси Парк Хотел & СПА ***** ще представи България по време на една от най-значимите европейски туристически борси Meet the Bidder в Полша. Там комплексът ще демонстрира възможностите за организиран туризъм в сърцето на Родопите. Хотелът е ситуиран във величествения природен боров парк във Велинград и е единственият в града с минерална вода от три различни водоизточника, които лекуват различни заболявания в зависимост от свойствата си.

От началото на летния сезон гостите на Макси Парк Хотел & СПА ***** ще се насладят и на изцяло обновена, луксозна био  козметика, създадена с грижа за природата и поднасяща пет звездно качество. За още по-невероятна ваканция, на разположение на почиващите е и  обогатеното лятно меню в ресторанта край басейните, с изобилие от освежаващи коктейли, изготвени в авторски прочит от барманите.

В потвърждение, че екологичната кауза е във фокуса на хотелския комплекс, на 05 юни т.г. екипът на Макси Парк Хотел & СПА *****  организира и проведе цялостно почистване на всички прилежащи площи на територията на хотела и екопътеката по случай Световния ден за опазване на околната среда, издадоха от управата му.

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.