Мрежа

Седмичен хороскоп за 25-31 юли, от Везни до Риби

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа, публикуван в bg.axisastrology.com

0 100 688

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Сега се появява много полезен планетарен модел и вие ще се възползвате по начини, които може да не са очевидни в началото, но ще станат ясни съвсем скоро. Миналите усилия са на път да изплатят дивиденти и ще бъдете много щастливи, когато партньор в крайна сметка признае, че сте били прави през цялото време.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Вашите социални звезди предполагат, че това е добър момент да се възползвате максимално от новите контакти. Ако планирате кариерни ходове, използвайте интуицията си и обмислете изключително внимателно причините и последствията от действията си. Моля, избягвайте ненужния сблъсък с властта, тъй като може да излезете по-зле!

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)

Можете да си позволите да продължите напред с надежда в сърцето си. Вашите професионални планети сега достигат последната от пика на изключително мощни вълни, всяка от които обещава да издигне постиженията ви по-високо от преди. Абсолютно жизненоважно е да докарате емоционалните си амбиции до границата.

 

КОЗИРОГ (23 декември – 20 януари)

Фактът, че вашите звезди ще станат малко по-малко напрегнати през следващите няколко седмици, не означава, че са по-малко мощни. Наистина, трябва да откриете, че събитията и другите хора нежно ви подтикват към поемане на изненадващо приключенски курс. Има много да спечелите и малко да загубите, така че планирайте добре начина си на действие.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Паричните въпроси изискват първостепенно внимание и има известен риск от загуба. Въпреки това, във вашия случай знаците скоро ще бъдат изключително благоприятни, особено ако са в ход сделки с имоти или подобрения на дома. Членовете на семейството ще ви подкрепят, но само ако им кажете истината.

 

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Има моменти, когато небесата ви възнаграждават за вашата добра работа и това трябва да е един от тях. Вашите романтични звезди са едновременно изключително дълбоки и много специфични. Две от най-възнаграждаващите неща, които можете да направите, са да пишете писма и да провеждате телефонни обаждания. По време на работа неуспехът е последван от бързо напредване.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 71 − = 65