Мрежа

Седмичен хороскоп от 11 до 17 юли, от Овен до Дева

Вижте какво вещаят звездике според хороскопа, публикуван в actualno.com

0 41 731

Овен

През тази седмица не си позволявайте тъмни мисли. Не се радвайте на това, че някой не е успял. Съсредоточете се върху вашите собствени дела и бъдещи успехи. Във вторник и сряда не отказвайте помощ на приятел. В четвъртък намерете време за спортуване или общуване с природата. През почивните дни ще бъдете поканени на среща със стари приятели. Не я пропускайте.

Телец

Това е седмица, в която е добре да потърсите възможности за допълнителни доходи. Разгледайте добре всяко предложение, не се знае „откъде ще изскочи заекът.“ Дори най-обикновената идея може да се превърне в план за доходоносен бизнес. В личен план бъдете по-активни към обекта на вашите желания. Инициативата е във ваши ръце. На крачка сте от сбъдването на най-съкровените ви желания. Дневен хороскоп за 11 юли

Близнаци

Сега е моментът да действате по въпроси , свързани с придобиването или продажбата на земя или друго недвижимо имущество. Обстоятелствата изненадващо ще се подредят във ваша полза, така че да постигнете личните си амбиции. През втората половина на седмицата се отдайте на любов. Отървете се от предразсъдъците и всичко ще тръгне по мед и масло.

Рак

Това е седмица, в която да положите усилия, за да постигнете вашата финансова независимост. Ако сте избрали тези дни за почивка, то това е добро решение, но нека умът ви не престава да търси варианти за нов бизнес. В края на седмицата очаквайте положителна  развръзка по съдебен въпрос. В личен план нещата ще са малко скучни, но това означава и че ще са спокойни. Мнозина биха искали да са на ваше място.

Лъв

През тази седмица ще имате достатъчно време за всичко, което искате да свършите. Освен, че с добрата си работа сте си спечелили цялото това свободно време, късметът също ще е на ваша страна. Каквото поискате – това ще се случи. Сряда и четвъртък са добри дни да стоплите отношенията с роднините. Последните дни на периода може да помислите за кратка или по-дълга почивка.

Дева

Това е седмица, в която да се свободите се от предразсъдъци и стереотипи, които не ви позволяват да се развивате и да продължавате напред. Сега може да сте сигурни, че Съдбата ще е на ваша страна, но не забравяйте, че само вие сте отговорни за решенията, които взимате. Най-важното е да сте честни със себе си, тогава въпреки трудностите, събитията ще се развият благоприятно за вас.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 3 = 1