Мрежа

Само в „24 часа“: Стефан Данаилов е готов да участва в „Актрисата“ след десетина дни във Варна

0 215

Макар и на легло Стефан Данаилов не се отказва от ролята си в култовата постановка „Актрисата“, с която пожъна големи успехи напоследък. 

Мастъра събира днес екипа си в бургаската болница „Бургасмед“, за да решават дали да отлагат спектакъла, който е насрочен за след десетина дни във Варна. 

Ламбо имал голямо желание да играе на тамошната сцена и демонстрирал настроение с много творчески заряд в болничното заведение. За намеренията си споделил пред съпартийците си – бургаския депутат Николай Тишев и лидера на соцпартията в града Живко Господинов, които го посетиха в първия ден за свиждане след извеждането му от интензивното. 

„Стефан Данаилов показва изключително добро състояние. Макар и след тежката операция, е в добра кондиция и се шегува. Ведър е и усмивката му не слиза от лицето“, каза Господинов. 

Големият актьор бил много доволен от обслужването в „Бургасмед“ и не съжалявал, че послушал лекарите да остане в Бургас за операцията и да започне рехабилитационните процедури. 

Пред съпартийците си разкрил и за други творчески планове извън „Актрисата“, където  му партнира Аня Пенчева. Засега у Ламбо надделявало мнението, че ще може да играе във Варна, тъй като в ролята му в пиесата е седнал на количка. 

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 2 + 8 =