Мрежа

Съдбата се усмихна на Даяна Ханджиева

Актрисата Даяна Ханджиева се отдаде на благотворителност, след като й потръгна както в професията, така и в любовта

Даяна Ханджиева намери реализация в професионален и личен план
0 22 364

Дълго време актрисата Даяна Ханджиева страдаше от имиджа на „въртиопашка“, като повод за това даде участието й във „Фермата“. В шоуто, пък и след финала му, красавицата бе коментирана заради флиртовете си с други двама участници – фокусника Данчо Белев и пилота Петър Петров. В същото време медиите писаха, че хубавицата не е прекратила отношения с бившия си приятел баскетболиста Кристиян Ставрев, който по това време се подвизаваше в Щатите.

Сега обаче за Даяна Ханджиева всичко си идва на мястото си и тя се чувства както реализирана актриса, така и обичана жена. Преди да получи значима роля във финалния сезон на сериала „Братя“, актрисата поднови връзката си баскетболиста, като двамата отново са преоткрили пътя един към друг и се чувстват щастливи заедно.

Даяна Ханджиева намери реализация в професионален и личен план

След като се почувства отново обичана жена и реализирана актриса, Даяна Ханджиева се отдаде и на детската си мечта да се занимава с благотворителност. През март тя посети Уганда, за да се запознае с живота и потребностите на местното население там. Сега актрисата иска да организира хуманитарна акция в помощ на децата от тази бедна африканска страна. За такава благотворителна дейност тя мечтаела още като тийнейджърка, като пример в тази насока бил кумирът й Анджелина Джоли.

Така от въртиопашка и палава съблазнителка, към днешен ден Даяна Ханджиева е намерила своя път, по който върви уверено и целеустремено като професионалист, обществено ангажирана жена и филантроп.

На това хората казват: „да ти се усмихне съдбата“…

Източник: „Уикенд“

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 28 − = 23