Мрежа

Разногласия с продуцентите са лишили „Игра на тронове“ от още пет сезона

0 0

„Сериалът „Игра на тронове“ е щял да има още пет сезона, ако за това не са били попречили разногласия с продуцентите“. Това заяви американският писател Джордж Р. Р. Мартин, автор на романа „Песен за огън и лед“, въз основа на който е заснет сериалът. Порталът news.com.au. пише за направеното изявление от автора, цитирано от БГНЕС.

„Понякога творческите възгледи може да не съвпадат, което води до много конфликти. Последната серия не беше съвсем вярна. Ако продуцентите ме бяха послушали, сериалът можеше да има още пет сезона“, коментира той.

Авторът обясни още, че е бил принуден да направи компромис и да пожертва няколко сюжетни линии на героите. „На разногласията влияят и студиата. Те преследват своите цели, които нямат нищо общо с оригиналната история“, добави писателят.

По мненията на журналистите, коментарът на Мартин ще резонира с отзиви сред феновете, недоволни от финала на миналия сезон, особено когато продуцентите „убиха“ любимата им героиня Денерис Таргариен.

Това обаче не попречи на „Игра на тронове“ да спечели няколко награди „Еми“ тази година, включително наградата за най-добър драматичен сериал.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 46 + = 56