Мрежа

Ръсел Кроу изгуби гладиаторската битка

От здрав гладиатор Ръсел Кроу се превърна в разплут дебелак

Кроу сега и преди
0 10 701

Изгубилият форма актьор Ръсел Кроу няма да се снима в „Гладиатор 2“ – съобщава в. „Уикенд“.

Милиони спекулации и десетилетия очакване вече са в миналото – снимките на продължението на култовия филм „Гладиатор“ започват през май, тази година. Режисьорът Ридли Скот, който е почти на 86 години, вече подбира актьорския състав преди очакваното начало на продукцията, която ще се снима на марокански терен.

Очаква се любимият на цяло поколение актьор Ръсел Кроу да се появи отново в образа на Максимус само в кадри със спомени от оригинала „Гладиатор“ от 2000 г. Той няма да играе във втората част на култовата сага не само защото героят му умря, а и защото е качил 40-50 кг и с нищо не напомня на здравеняка боец във филма. Иначе ролята му донесе „Оскар“ преди повече от 20 години.

Кроу сега и преди

Подробности от сюжета на новата продукция се пазят в строга тайна. Счита се, че младият Луций, ще е връзката на продължението с оригиналния филм. Очакванията са пректът да е готов през 2024 г. Ридли Скот отдавна беше обещал, че ще снима продължение на „Гладиатор“, след като завърши работата си по „Наполеон“ с Хоакин Финикс, за когото също не се знае дали ще участва във втората част на „Гладиатор“. Филмът е готов и излиза по-късно тази година в платформата „Епъл Плюс“.

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 1 + 5 =