Мрежа

Путин извади на показ страшната истина

0 857

Тежките последствия ще ударят и по въвеждащите ги страни

Държавният глава на Русия Владимир Путин извади на показ страшната истина за действията на Запада.

 

Той е категоричен, че голяма част от вината за глобалните последици от санкциите срещу страната му ще тежат само на съвестта на западните държави. В това число дори и възможния глад, от който са заплашени редица страни.

 

Владимир Путин бе категоричен, че с цел запазване на господството си, те са готови да пожертват останалия свят.

Това разкри по време на днешното съвещание по икономическите въпроси руският президент.

 

Както е известно редица страни вече се сблъскват очи в очи с риска от глад. Ако санкциите за Русия обаче продължат, ЕС също ще понесе последици, които ще са необратими.

Путин отново посочи, че вината за това ще е изцяло на елита на западните страни. Той увери, че за момента страната му се справя успешно с външните предизвикателства.

 

Това, което мнозина не осъзнават, е че санкциите на Запада срещу Русия нанасят тежки удари и по икономиките на въвеждащите ги страни. На практика това ще доведе до глобална криза, която до голяма степен ще бъде провокирана именно от тези санкции.

 

Авторите им определено са водени от късогледи политически амбиции и русофобия, подчертава Путин. Те обаче до голяма степен нанасят тежки удари по техните национални интереси и икономиките им, което означава, че поставят благополучието на хората си под сериозен риск.

Източник: vesti.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 2 = 8