Мрежа

Прогноза: Путин ще умре съвсем скоро

0 5 030

Владимир Путин ще умре съвсем скоро, тръбят световни медии, узна Мрежа.

Известен украински екстрасен разпространи информацията, че президентът на Русия е жив, но е в толкова влошено здравословно състояние, че е въпрос на седмици той да загуби живота си. Макс Гордеев дори разкри кога точно ще се случи това – през септември тази година.

„В таро тестето има 22 карти – 22 аркана. Ще извадя една по една и ще видим след колко месеца ще дойде вероятната му смърт. 9 месеца на картите… смъртта на Путин се очертава към септември месец. Но трябва да разберете, че това не е категорична смърт. Виждам, че съдбата сега решава какво да прави с него“, каза експертът.

Според екстрасенса не бива хората да се радват при евентуална смърт на руския президент, защото никой не знае кой ще дойде на власт в Кремъл след него.

„Възможно е Путин да умре и още по-лош човек да заеме неговото място. Затова ви съветвам да се доверите на звездите, съдбата и Вселената. Те знаят какво правят.

Разбира се, когато Путин умре, всички ще се радват. Страхувам се, че мястото му може да бъде заето и от Рамзан Кадиров – има такива признаци в картите“, каза Гордеев.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 5 + 3 =