Мрежа

Оля Лечева сменя фамилията си при всеки брак

Сега Оля Лечева се представя с фамилията на баща си - Маркес

Смуглата красавица се представя вече като Оля Маркес
0 33 492

Екзотичната бивша певица Оля Лечева крие името на мъжа, с кого живее сега

Повечето българи я знаят като Оля Лечева и я свързват най-вече с участието й в група „Трамвай №5“ в края на соца. Лечева е фамилията, която наследява от втория си съпруг – китариста Иван Лечев. След раздялата си с Лечев обаче се жени за бизнесмена Иван Генче и приема фамилията му Генчева. Представяла се е и като Громова, а в последно време се подписва като Оля Маркес, както е фамилията на кубинския й татко. Така Оля може би е сред известните българки с най-много фамилии.

Смуглата красавица се представя вече като Оля Маркес

Детството си прекарва в Пловдив, където завършва Руската гимназия. Едва изкласила от средното си образование, през 1983 г. тя се присъединява към известната тогава вокална поп група „Трамвай №5“. Още тогава се говори, че тя е част от състава повече заради екзотичния си вид, отколкото заради певческите си способности.

Екзотичната дама вече се представя като Оля Маркес

Оля обаче е безумно амбициозна, като ярък представител на зодия „Везни“ и завършва Консарваторията, а след това и УНСС, специалност мениджмънт на интелектуалната собственост.

Напоследък Оля Маркес не отказва тв участия и зрителите я видяха както в „Преди обед“ по Би Ти Ви, така и в „Черешката на тортата“. Явно обича да стои под светлините на прожекторите, тъй като не отклонява поканите в телевизията. Не обича обаче да коментира личния си живот и дори крие мъжа, с когото живее в момента. Жълтите медии пишат, че това е Красимир Станков, дипломат от кариерата.

Дали към букетът си от фамилии ще добави и Станкова, предстои да видим…

Източник: „Уикенд

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 6 + 3 =