РАЗКАРАХА ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА КАТО ДЕПУТАТ, ЗАРАДИ БЛИЗОСТТА И С АРЕСТУВАНИЯ САЛИ ТАБАКОВ!

https://mreja.bg/novini/razkaraha-filiz-hyusmenova-kato-deputat-zaradi-blizostta-i-s-arestuvaniya-sali-tabakov-6/136745 Mreja.bg
РАЗКАРАХА ФИЛИЗ ХЮСМЕНОВА КАТО ДЕПУТАТ, ЗАРАДИ БЛИЗОСТТА И С АРЕСТУВАНИЯ САЛИ ТАБАКОВ!

Два дни, след като бруталната корупционна схема на Сали Табаков с параван ДПС депутатката Филиз Хюсменова видя бял свят, тя подаде оставка като депутат.

 

Филиз Хюсменова стана водач на варненската листа, благодарение на Сали Табаков, който е разследван от КПК, вече е с мярка за неотклонение задържане под стража, с повдигнати две обвинения за пране на пари, и с намерени в дома му в тайна стая 1 000 000 евро!

„Опитахме се да върнем ентусиазма, зрелостта и мъдростта в политиката на нашето ниво. Резултатите не са това, което ни се искаше и очаквахме, въпреки че работихме здраво в екип, с вяра за промяна и заедност.“, пише Хюсменова и „поемам цялата отговорност за резултатите във Варна“.

 

Ашколсун! Сети се мара да се побара.

 

Добре, че арестуваха нейния човек Сали Табаков с 1 000 000 евро скрити, с 20 000 незаконни патрони, че да се сети, че резултатите във Варна били печални и … поемала отговорност.

 

Филиз Хюсменова просто премълчава, че И ДАДОХА ВЪЗМОЖНОСТ ЕЛЕГАНТНО ДА СЕ РАЗКАРА, а не сама „внезапно“ да се сети да поеме отговорност за изборните резултати във Варна.

 

Айде, бакалъм.

 

Всекиму своето.

Източник: afera.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.