Мрежа

Ненчо Балабанов хвърли всички в шаш (ФОТО)

Избраницата му не е от родния шоубизнес

0 1 285

За никого не е тайна, че Ненчо Балабанов е една от родните звезди, които правят всичко по силите си да задържат личния си живот извън светлините на прожекторите.

Изглежда обаче вече се е престрашил и не намира причина, поради която да продължава да крие щастието си.

Оказва се, че любимецът на мнозина – актьорът Ненчо Балабанов е направил много важна крачка в живота си, вземайки едно от най-важните решения да създаде семейство с любимата си жена.

13-години по-младата от него красавица показва като продължение на красивия им любовен романс годежния пръстен с голям диамант, който краси ръката й.
Нито един от двойката обаче не е обявил официално голямата промяна в живота им. Въпреки това по-бдителните им последователи в социалните мрежи не пропуснаха да забележат бляскавото бижу на ръката й.

Техни близки дори издават, че Ненчо Балабанов и красивата Катрин вече работят активно и за дете.
При все мнозина да са изненадани, красавицата няма нищо общо с родния шоубизнес. Тя дори не е сред известните.

Това, което се знае за нея е, че работи като консултант в една от най-големите автомобилни компании у нас и с това припечелва доста добри доходи.
Обожава колите и поради тази причина още от ранна детска възраст започва да колекционира списания за коли. Наясно е с всички марки и модели.

Вероятно си спомняте, че преди да си изгуби ума по Катрин Русева, той имаше връзка с певицата Йоана Драгнева, която вече е щастливо омъжена и има две деца.
Раздялата между двамата се случи преди шест години като причина за нея стана фактът, че актьорът не желаеше да сключи брак. Припомняме, че той вече има 16-годишен син.
Източник: Уикенд

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 4 + 2 =