Мрежа

Неканен гост в студиото на Стани богат, Билалов го нападна

Комична случка развесели зрителите на известното предаване

0 1 285

В студиото на Стани богат се разигра комична случка, която развесели зрителите, както и участникът седнал на стола и водещия Михаил Билалов. Той реагира импровизирано и не по сценарии, след като неканен гост буквално влетя в студиото и започна да каца на участника.

Мухата на няколко пъти разсейваше и тормозеше госта на предаването – адвокат на свободна практика, което предизвика гнева на водещия. Летящият натрапник кръжеше около госта, докато Билалов се опитва да разговаря с него.

Той се обърна към адвоката и му заяви, че нещо я привлича, но не знае точно какво. След което допълни, че мухи-винарки имат често в студиото.

Адвокат Петров се чудеше как да реагира, последва неколкократно гонене на мухата и правене на забавни физиономии.

Двамата решиха да продължат играта, но насекомото не спираше да „изучава“ адвоката, като водещият заяви, че не може да отдели поглед от нея и се пошегува с репликата „да не правим от мухата слон“.

При следващата появя на летящия гост, Билалов не издържа и каза, че ще стане и ще й цапне един. Той замахна, но не стана ясно дали успя да я неутрализира. Все пак с бързата си реакция и забавен подход, водещият предизвика бурни аплодисменти от публиката.

Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 26 − = 20