Мрежа

Не е за вярване какво направи Вики от Мастило… (СНИМКИ 18+)

Тя се съблече и мрежата се нажежи от коментари

0 1 071

Известната певица шокира феновете си с неочакваната постъпка. Тя качи снимка в социалната мрежа, с които нагорещи страстите и провокира последователите си.

Виктория Терзийска, както е цялото име на Вики е от този тип певици, които не залагат на подобен тип популярност и провокиране на публиката за разлика от колежките й в друг жанр.

Предколедно тя реши да зарадва феновете си, като се покаже с минимално количество дрехи по себе си. Въпреки, че тя сподели, че е доста стеснителна, това не й попречи да публикува разголените снимки.

В единия от постовете Вики споделя, че още в 3-ти клас е разбрала каква сила има искрената лична история. Тогава тя решила да напише съчинение за училището, в което разказва как дядо й Христо откраднал баба й на 18 години и се оженили тайно без да питат никой. Съучениците й слушали в захлас, докато малката Вики чете историята.

Тя допълва постовете си с това, че дори и да изглежда много куул на тази снимка, тя си остава обикновен и прям човек. Споделя, че не се смята за емоционално интелигентна и е много срамежлива.

Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 35 + = 36