Мрежа

Намери се мъжът, който укроти непокорната Ферхунде!

41-годишната Дениз Чакър най-сетне булка

Ферхундето си намери майстора
0 5 458

Турската звезда Дениз Чакър – екранната Ферхунде от „Листопад“, няма да остане стара мома. 41-годишната актриса, която до вчера твърдеше, че бракът е ала-бала работа за еснафи, скоро ще мине под венчило и това ще стане в началото на лятото. Актрисата признава, че в момента тече усилена подготовка за сватбата – съобщава на сайта си блогърът Бирсен Алтънташ.

48-годишният избраник на Ферхунде е компютърен специалист и бизнесмен. Билгехан Байкал е следвал в Германия и Англия, защитил е докторска степен по икономика на Европейския съюз. Интересното е, че той е в ръководството на футболния клуб „Галатасарай“. Именно той е мъжът, който съумя да укроти непокорната Ферхунде и да я вкара под венчилото.

Родената навръх Нова година през 1981-а в Анкара, Дениз Чакър става манекенка още в последните си гимназиални години. После е приета да учи кино и театър във висше училище като нашата НАТФИЗ. Звездата й изгрява през 2004 г. в тв сериала „Ако жената поиска“.

Ферхундето си намери майстора

Макар никога да не е минавала под венчило, Ферхунде има завиден опит на интимния фронт. В миналото тя бе сгодена за Октай Кайнарджа, а преди това въртеше любов с Ибрахим Челиккол от тв сагата „Милост“. Иначе в гилдията е известна с непокорния си нрав и с чепатия си характер

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 79 = 88