Мрежа

На манекенска сватба! Роси Черногорова каза „да“ на Боби Манекена

Вдовицата на Митьо Лудия Роси Черногорова се омъжи за Боби Манекена, който също предизвика медийния интерес

Боби и Роси вдигнаха сватба в Приморско
0 37 023

След като овдовя през януари, 2015 г. Роси Черногорова се покри и се отдаде изцяло в отглеждането на двете си деца – син на 14 години и дъщеря на 12. Известната манекенка изгуби съпруга си, след като килъри го застреляха с ловна пушка пред дома му до парк „Лаута“ в Пловдив. Преди това боксьорът Димитър Стоянов беше известен, че организираше ММА схватки под тепетата, като това му е създало връзки и в престъпния свят.

Боби и Роси вдигнаха сватба в Приморско

Убиецът на Митьо Лудия, както е известен Димитър Стоянов, не е известен. Не стават ясни и причините за екзекуцията му. Може само да се предполага, че е дължал огромна сума пари. След разстрела му Роси Черногорова се прибра в родната София и се отдаде на грижите на двете си деца.

43-годишната манекенка и до днес изглежда великолепно и кара мъжете дълго да лепят погледи по нея по улици и заведения. След няколко години в траур Роси Черногорова отново срещна любовта в лицето на Борислав Желязков, известен като Боби Манекена. Той е бивша мъж пък на Маги Желязкова, с която поддържа добри отношения и дори тя бе поканена и пристъства на сватбата му с Роси, която сега вече е Желязкова. Маги и Боби Манекена се разведоха преди 5 години и оттогава тя се представя като Сидерова.

Източник: „Уикенд

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 30 = 40