Мрежа

Младеж се хвали, че е с Марта от „Ергенът“

37-годишната Марта от „Ергенът“ се забавлява на морето с 25-годишен красавец

0 1 071

Младият мъж пусна клипче в социалната мрежа, с което показа, че двамата с Марта са на родното Черноморие. Надписът гласеше: „Аз съм с Марта! Здравей, моя сладка!“ Двамата се впускат в летен танц и изглежда, че им е много приятно на плажа и доказателство за това са широките им усмивки. Очевидно са били заедно през целия ден, защото младежът на име Николай пише: „Благодаря ти за хубавия ден и готиния вайб“.
Дали след този приятен ден е последвала и бурна нощ, не става ясно. Но е ясно едно, че Марта е започнала да сбъдва желанието си, което изтъкна още преди да влезе в „Ергенът“. А именно – да навакса пропуснатите забавления и приятни изживявания на ранната младост, в която е отглеждала дъщеря си. Иначе разведената „мома“ твърди, че няма мъж до себе си. Наскоро тя е била на Малдивите в компанията единствено на 14-годишната си дъщеря.
От участието на Марта в риалитито стана ясно, че бившият й мъж е голямата любов на живота й. Художничката призна на Виктор, че не е готова за нова връзка и той показа, че добре я е разбрал, като не й връчи роза.
Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 2 = 3