Мрежа

Миглена Ангелова: Отнеха ми титлата „мъжемелачка“

Мадам „Искрено и лично“ Миглена Ангелова има мъж до себе си, но не смята да сключва пети брак с любимия си Кузман Примджанов

0 87 206

В интервю за „Уикенд“ 57-годишната Миглена Ангелова е категорична, че при ново предложение за брак ще каже категорично „не“.

На въпрос дали се дразни, когато жълтата преса я определя като „мъжемелачка“, Мадам „Искрено и лично“ отговаря: „Отдавна не чета такива неща. Моят живот най-добре го познавам аз. Мъжете ми не са смлени, дори винаги са влизали по-зле във връзката или в брака, отколкото са излизали. Развивала съм ги. Такава съм и с приятелите си, дори и с непознати хора“ – споделя Миглена Ангелова.

 

„Неотдавна се смяхме с Петя Дикова – че и тя била мъжемелачка. Казах й: „Ей, боже мой, явно вече съм остаряла, щом са ми измъкнали титлата под носа“. В първите години на „Искрено и лично“ се изненадвах, че хора, които изобщо не ме познават, могат така силно да ме обичат, а други – толкова да ме мразят“ – признава Миглена Ангелова.

„Ядосват ме глупостите, които стават по света и това, че бихме могли да живеем далеч по-смислено и красиво, ако нямаше толкова много алчни хора, които забравят, че са смъртни“ – споделя в интервюто Миглена Ангелова.

Източник: вестник „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 42 = 52