Мрежа

Малкият син на Годжи – Волен, иска да сложи татко си в малкия си джоб

Волен Милчев залитна към уличната хъшлашка култура

Волен иска да стане по-известен от баща си - Годжи
0 26 644

„Свободно падане“ е парчето, което предизвика коментари в социалните мрежи – както на екзалтирани фенове, така и на критикуващи хейтъри. Т. нар. песен е на Волен Милчев, малкия син на Годжи, който се е подписал само като Волен, и китариста Петър Йотов – Peyotoff, който вече доста опит на сцената.

Първото парче на Волен „Картите на масата“ е издържано в стилистиката на ърбан рапа, с малко ексцентричен текст (неразбираем през повечето време, ако ги няма субтитрите) и явно допада на младите, които дори не могат да дефинират защо им е по вкуса.

Твърди се, че малкият наследник на Годжи уважавал всички мнения – на позитивните се радвал, а към негативните бил толерантен, защото вярвал, че е изпълнил своята мисия, сиреч направил е провокацията, която е изкарала някои хора от руслото на техния вкус.

Волен иска да стане по-известен от баща си – Годжи

Както Волен, така и батко му Цветомил се изявяват в рап стилистиката в израз на ърбънг гангстайла. Малкият син на годжи се представя само с личното си име и явно иска да избяга от сянката на известния си баща Георги Милчев-Годжи, дългогодишен басист на Ку-ку бенд, но и композитор и текстописец. Доколко стойностни са текстовете на Годжи и тези на сина му Волен, е твърде спорен въпрос.

Но времето ще покаже кой от двамата – Годжи или Волен (или по-скоро кой от тримата плюс Цветомил) ще остави трайна следа в музиката.

Източник: „Уикенд

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 62 − 61 =