Мрежа

Мафиотът Сандо от „Братя“ бил скъсан в НАТФИЗ

Алекс Иванов, който играе мафиотския бос Сандо в „Братя“, след дълго лутане се върне в правия път

Алекс бил приет в НАТФИЗ от втория път
0 12 520

Като знак на съдбата – така определя поканата си за участие в сериала „Ол инклюзив“ актьорът Алекс Иванов, превъплътил се в образа на Мартин. Именно тази роля го връща към актьорската професия след дълги лични търсения и скитания в полето на професионалната реализация.

Разочарованието на Алекс Иванов към актьорската професия дошло през 2015 г., когато кандидатствал в НАТФИЗ, но не го приели. Така младият мъж изгубил вярата, че някога ще стане актьор. Дори се преместил да живее в Гърция, тъй като има гръцка жилка по линия на баща си. И така до 2019 г., когато на Великден получил предложение от своя позната да участва в кастинга на сериала. Той се явил без никакви предварителни очаквания или пък амбиции… И бил приятно изненадат, когато му се обадили след седмица и му съобщили, че е одобрен за ролята на Мартин в „Ол инклузив“.

Алекс бил приет в НАТФИЗ от втория път

Това върнало вярата му, че може да се реализира като актьор и отново кандидатствал в НАТФИЗ, но този път успешно. След като с ролята си станал разпознаваем дори на улицата, дошло и следващото знаково предложение – да се яви на кастинг за сериала „Братя“. Така получил ролята на мафиотския бос Сандо, за която се подготвил допълнително с умения в бойните изкуства.

Сега Алекс Иванов е лудо влюбен в състудентката си от НАТФИЗ Мира. Двамата са неразделни и дори скоро се появиха общи снимки от рождения ден на красавицата, която тя отпразнува в русенското село Широково.

Източник: „Уикенд

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 37 + = 39