Мрежа

Лили Иванова е много зле. Какво се случва? (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

В действителност изглежда направо страшна

0 2 676

Макар на професионални фотосесии, Лили Иванова да изглежда изключително свежо, действителността се оказва съвсем различна.

На практика тя съвсем не е за завиждане, а истината за външния й вид, е повече от грозна. Всъщност съвсем не е ненормално лицето на една 83-годишна жена да е съсухрено и неугледно, странна е по-скоро суетата на естрадната прима, която прави всячески опити да прикрие белезите от времето, подмладявайки се с фотошоп.

Именно това очевидно е и причината, поради която вечната Амбър категорично е забранила любителските снимки и клипове по време на концертите й. Едва ли обаче някой друг, освен нея живее в заблуда, че е запазила младежката си свежест.

За публикации в медиите, Лили Иванова пуска само фотоси, които предварително са минали през изключително щателна подготовка. Не може обаче да се отрече, че въпреки, че лицето й е сбръчкано като хармоника и е с прегърбено тяло, дрехите й не са бабешки.

Преди няколко дни, тя излязла от дома си, намиращ се на столичната улица Оборище, пременена в тесни дънки, подчертаващи кльощавите й крака, черно яке бомбър и модерни кожени ботуши до коляното. Разбира се и този път на разположение бяха яки мъжаги, които я крепяха да не вземе да залитне и да се инвалидизира.

Единият е на щат като бодигард, а другият й се води шофьор, но в действителност и двамата са момчета за всичко.
До неотдавна тя използваше друг шофьор, но тъй като не й се понрави начина му на шофиране, побърза да го подмени с настоящия младок.

Тя пътува с луксозния си джип до всички места в страната, където има концерти, както и до старческия дом, в който е настанена по-голямата й сестра – Магда.
Източник: Уикенд

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 2 + 4 =