Мрежа

Леонардо ди Каприо харесва гаджета само до 25 години

Към днешна дата звездата от „Титаник“ Леонардо ди Каприо е с 24-годишната украинска златотърсачка Мария Берегова

Лео и Берегова бяха снимани в Сен Тропе
0 24 290

Тези дни стана ясно, че Лео ди Каприо е бил шута на поредното си гадже – Камила Мороне, след като тя навърши 25 години. Дамата не е първата, която холивудската звезда зарязва, след като прехвърли четвърт век. Лео вече се радва на прелестите на нова млада плът – украинката 22-годишната Мария Берегова, която е класическа златотърсачка.

До средата на 2021 г. Берегова бе съпруга на арабския милионер, подвизаващ се в Монако – Ахмед Масуд Абделхафид. Арабинът с френско гражданство е разследван от години от местните служби с подозрения, че пере пари за либийската диктаторска фамилия Кадали. Засега обаче действията на властите не дават резултат.

Лео и Берегова бяха снимани в Сен Тропе

През юли папараците вече бяха щракнали Берегова и ди Каприо в Сен Тропе, като не става ясно дали тя е причината звездата от „Титаник“ да се раздели с Камила Мороне, която вецче бе навършила 25 години.

Светските репортери отбелязаха любопитна тенденция в любовния живот на ди Каприо. От последните му връзки става ясно, че той не се задържа с жена, която прехвърли 25-годишна възраст. Това създаде редица вицове от типа: „Знаете ли защо Лео никога не води дама на церемонията за Оскарите?“.

„Защото церемонията трае цели 3 часа и до края на вечерта дамата вече ще е остаряла!.

Източник: „Уикенд

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 2 = 2