Мрежа

Лъсна двуличието на Володимир Зеленски

Имотът е разположен в крайбрежния град Форте дей Марми

0 2 034

Докато украинският президент Володимир Зеленски се скъса да оплюва руснаците по всевъзможни начини пред европейските лидери се оказа, че в същото време прибира по 50 хиляди евро месечно от руснаци.

Именно на руснаци Володимир Зеленски, който настоя за спиране на издаването на визи за руски туристи, е отдал вилата си в Тоскана.

Руската двойка, която се е настанила във вилата на Зеленски в Тоскана е с адресна регистрация в Лондон. Тя е наела вилата за месец август и както вече стана ясно е платила сумата от 50 хиляди евро.

Имотът е разположен в крайбрежния град Форте дей Марми и бе закупена от украинския президент срещу „скромната сума“ от 4 милиона евро. При това забележете, сделката се е случила по времето, в което той все още бе актьор.

Снимки, публикувани в социалните мрежи от въпросната двойка, наела имота, потвърди мълвата, отбелязва „Il Tireno“.
Друго италианско издание „Corriere della Sera“ пък се е свързало с агента по недвижими имоти, който заявил, че наемателите не са руснаци. Той обаче отказал да разкрие повече подробности по темата, позовавайки се на неприкосновеността на личния живот.

Предполага се, че наемателите на вилата са от руски произход, но са пребивавали дългосрочно във Великобритания и евентуално имат английско гражданство.

Припомняме, че по-рано този месец, Зеленски заяви пред „The Washington Post“, че руснаците трябва да живеят в свой собствен свят, докато не променят философията си.
Източник: lupa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 38 + = 40